11-ий Благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом»

5 травня 2019 року у Шевченківському гаю БО «Фундація Духовного Відродження» ЛА УГКЦ проведе одинадцятий благодійний фестиваль «Святкуймо Воскресіння Разом», щоб у великому дружньому колі розділити радість Воскресіння Христового та продовжувати багатовікові традиції українського народу.


«Святкуймо Воскресіння Разом» - це дійство, де оживає традиція, де українці, в єдності святкують Воскресіння Господнє, де лунає сміх, де затишно серед хатин, де панує радість.


Це 11-ий фестиваль і це круто, що стільки років живе ми зустрічаємось і нас стає все більше. В цей день Гай стає домом, який переповнений відчуття наче ти приїхав " до бабці в село".

Фестиваль розпочнеться з Архиєрейської Літургії об 11 год у церкві св. Миколая, яку очолить Митрополит Львівський владика Ігор (Возьняк).

Очікуємо до 15 000 відвідувачів.


З 13.30 по 21.00 відбудеться великий концерт за участі ХАС, Соломії Чубай, гурт Dyko Brass, гурт Три кроки в ніч, співачка Софія Федина, гурт VSE PRO, музичний гурт Popry Vse, творчих колективів Львова і багатьох інших. Ведучим концертної програми стане Дмитро Наумець.



Під час фестивалю проводитимуться різноманітні майстер-класи для молоді, дітей різного віку та осіб старшого віку: розпис пряників, створення віночків з лози, писанкарство та інші. Для дітей діятиме інтерактивний майданчик з забавами, цікавими конкурсами, бансами. Молодь зможе взяти участь у водінні гаївок. Гості, які люблять подарунки зможуть взяти участь у благодійній дитячій та дорослій лотереях та виграти багато цікавих призів. У цей чудовий недільний день усі бажаючі зможуть долучитись до молитви Taize, котра відбуватиметься в одній з церков шевченківського гаю. Також любителі театрального мистецтва зможуть прийняти участь в театральних дійствах.


Під час фестивалю діятимуть такі майданчики:

1. Театратральний майданчик

2. Молитва Taize

3. Майстеркласи

4. Молодіжний майданчик зі стартапами

5. Інтелектуальний майданчик, спікери Юрій Підлісний, о. Тихон Сергій Кульбака, Андрій Андрушків

6. Тихий Аукціон

7. Дитячий майданчик

8. Співоче Поле

9. Сімейний майданчик


В рамках фестивалю проходитиме ВЕЛИКОДНІЙ ЗАБІГ для різних цільових аудиторій, до прикладу 500 м біжить сім’я (мама, тато та дитина).